Jylland

Cykelferie i Jylland

Cykelferie i Jylland og på Samsø med overnatning og bagagetransport

Østjylland og Samsø

7 dage / 6 nætter

Fra 5.998,- DKKI starter og slutter jeres cykelferie i smilets by Aarhus, der blev udnævnt til Europas Kulturhovedstad i 2017.

 

I Aarhus finder I hyggelige, brostensbelagte gader, charmerende torve, mange caféer og fashionable butikker.


Ta' på opdagelse i det nye trendy havneområde ved Pyramiden med barer, restauranter og eget ølbryggeri.

 

Når I forlader Aarhus kommer efter en cykeltur på kun 10-15 minutter til fredfyldte cykelstier i den smukke, landlige natur, gennem det jyske søhøjland, langs Gudenåen og Silkeborgsøerne.


På jeres tur tilbage til byen cykler I langs skønne hvide strande og gennem den dejlige fredfyldte Marselisborg Skov og forbi Dronningens residens Marselisborg Slot, hvor der er fri adgang til den smukke have.


Inkluderet i turprisen:

  • Overnatning i komfortable 3-4* hoteller
  • Morgenmad
  • Bagagetransport mellem hoteller
  • Information om highlights og seværdigheder langs ruterne
  • Hotline service i tilfælde af problemer eller spørgsmål
  • GPS og road book med dagbeskrivelser


Mulighed for leje af turcykel og el-cykel.

Cykelferie i Jylland med overnatning og bagagetransport

JyllandJylland har det hele. Historiske byer og bygninger, førsteklasses restauranter, varieret natur og lange sandstrande, naturreservater, kuperet landskab og søer.


Den østlige del af Jylland byder på morænelandskab, kløfter og dybe fjorde og flade strandområder. Her finder du også adskillige museer, kunstgallerier og forlystelsesparker.


Aarhus, kendt som Smilets By, er Danmarks næststørste by. Aarhus er let at udforske til fods og på cykel med alle de største seværdigheder og attraktioner tæt på byen. Kun få km fra bymidten finder du dejlige strande og skove og det populære Moesgaard Museum med forhistoriske udstillinger.