Det Royale Sjælland - 7 dage

Oplev royale Sjælland fra en cykelsadel

Royale Sjælland, København og Sverige -

7 dage / 6 nætter

Fra 5.998,- DKK

Oplev garden på cykelferien fra København til Royale Nordsjælland
Cykelferie Royale Sjælland 7 dage med hotel og bagagetransport

På denne tur, med mellemlange og lange daglige etaper, cykler du til royale byer som Hillerød og Roskilde, gennem malerisk natur, langs kyster med skønne strande og havblik til Sverige. På turen har du også mulighed for en cykeltur i Sverige.


Turen starter og slutter i København, verdens cykelhovedstad. At opleve København på cykel, er en oplevelse, du aldrig vil glemme. 


Danmark er et sikkert sted at cykle, og du har masser af muligheder for at forlænge de daglige etaper, hvis du ønsker det.


Mærk historiens åndedrag, mens du udforsker gamle slotte og kombinerer hav og strand med kultur og historie - denne tur har virkelig det hele.

 

 

Dagsprogram:

 

Dag 1: Ankomst til København

Efter check-in på dit hotel er det tid til at udforske vores hovedstad, der byder på mange spændende seværdigheder, nordisk cuisine og dejlige grønne områder. 


Du kan besøge Christiansborg Slot, der i dag huser Danmarks parlament, Amalienborg Slot, hvor Dronning Margrethe bor, når hun er i København, og gå en tur langs Nyhavn med de mange kulørfyldte huse og stort udvalg af restauranter. 


Du kan også tage en gåtur på Strøget, Europas længste gågade, nyde udsigten over København fra toppen af Rundetårn, tage på en sejltur rundt i Københavns kanaler eller gå på opdagelse i det nye område omkring Operahuset.  Mulighederne er mange.

 

Overnatning i centrum af København.

 

Dag 2: København - Helsingør. ca. 50 km

Du starter dagens cykeltur med at cykle gennem København - en fantastisk start på din tur. Undervejs kommer du forbi Amalienborg, Langelinie og Den Lille Havfrue, inden turen går nordpå langs kysten mod Hellerup og Klampenborg. Ved Klampenborg kan du holde en pause og tage en svømmetur fra Bellevue strand. 


Herefter fortsætter cykelturen gennem Dyrehaven, de tidigere kongelige jagtmarker, hvor du cykler på fredelige stier omgivet af århundreder gamle træer og passerer nysgerrige hjorte. Her ligger også ”Bakken”, verdens ældste forlystelsespark, hvor du kan stoppe for en forfriskning, spise frokost og tage en tur i rutchebanen. 


Turen fortsætter nordpå med mange muligheder for at holde frokost- og ispause i marinaerne langs kysten. 


I Rungsted kan du holde pause og besøge Karen Blixen Museet Rungstedlund og den tilhørende fredfyldte have. Og i Humlebæk kan du besøge museet for moderne kunst “Louisiana”, berømt ikke kun for sine udstillinger, men også for sin smukke arkitektur og beliggenhed.

 

Overnatning i Helsingørområdet.

 

Dag 3: Helsingør og Sverige. Ca. 40 km

I dag har du chancen for at besøge nogle af Helsingørs spændende seværdigheder og Sveriges smukke natur. Fra Snekkersten cykler du 2 km til Helsingør og tager færgen til Helsingborg (færgebillet ikke inkluderet).  Herfra kan du tage en rundtur på cirka 35 km langs den svenske kyst til strande og små fiskerlandsbyer og tilbage gennem de svenske skove og marker. Du kan altid forkorte eller forlænge turen i Sverige, som du har lyst til. 


Hvis du har mere tid kan du tilbage i Helsingør besøge Kronborg Slot, der i år 2000 blev optaget på UNESCOS verdensarvsliste.


Du kan også besøge M/S Museet for Søfart, hvor du kan få indblik i Danmark som søfartsnation fra det 15. århundrede. Museet er listet af New York Times som blandt de “52 steder at opleve i 2014”.


Overnatning i Snekkersten.

 

Dag 4: Helsingør - Hillerød. Ca. 59 km.

Hornbæk er dit første stop på dagens tur. I Hornbæk finder du dejlige restauranter, små hyggelige butikker og den bedste strand på nordkysten. Herfra fortsætter du i vestlig retning langs kysten, med bløde stigninger og nedture - nogle gange tæt på stranden og nogle gange gennem klitterne med udsigt over havet.


Du cykler videre til den dejlige middelalderby, Esrum, der er mest kendt for sit kloster, der stammer fra 1151. Her kan du fordybe dig i stedets historie, smage specialiteterne i møllecafeen eller nyde den livlige begivenhed program. Herfra cykler du gennem skovområde på en grussti til Gribskov og langs Esrum Sø. Hvis du vælger at forlænge turen med ca. 10 km kan du besøge Fredensborg Slot, Dronningens forårs- og efterårsresidens. I sommermånederne kan man besøge slottets have og orangeri. Absolut et besøg værd.


Dagens endelige destination er Hillerød med et gammelt og malerisk centrum og det smukke Frederiksborg Slot, der gennem tiden har været et opholdssted for mange danske konger.


Længere alternativ rute: Fortsæt med at cykle langs nordkysten til Tisvildeleje - porten til nationalparken Tisvilde Hegn og en populær sommerby. Herfra følger du den regionale cykelrute til Hillerød.


Overnatning i Hillerødområdet.

 

Dag 5: Hillerød - Roskilde.  Ca. 40 km

I dag cykler du til Roskilde, som vil være udgangspunktet for anden etape af Tour de France 2021.


Fra det landlige område i Hillerød går turen mod Roskilde Bugt og videre gennem Slangerup og Jyllinge. På din vej finder du masser af charmerende steder, der inviterer til en pause.


Roskilde er endnu et højdepunkt på turen. Domkirken i Roskilde er på UNESCOs verdensarvsliste. Her er 38 danske konger og dronninger stedt til hvile. Glem ikke at stoppe op i havnen, hvor du kan  besøge marinaen, Vikingeskibsmuseet, bådværftet og se de mange vikingeskibe.


Overnatning i Roskilde.

 

Dag 6: Roskilde – København. Ca. 52 km

I dag vender du tilbage til kysten, mens du nærmer dig København fra sydvest.


Du cykler gennem idylliske landsbyer mod strandene syd for hovedstaden. En sti fører dig langs kysten, væk fra trafikken og helt til centrum af København.

Undervejs passerer du hyggelige marinaer og dejlige sandstrande, Arken Museum for Moderne Kunst, øen Amager med fristaden Christiania, Christianshavn og flere interessante arkitektoniske seværdigheder langs kanalen mellem Sjælland og Amager.


Overnatning i centrum af København.

 

Dag 7: Check-ud

Check-ud eller benyt lejligheden til at forlænge dit ophold med nogle ekstra nætter i København. 


Periode

Søndage (ankomstdag):

Fra 21. maj 2023 - søn 10. sep. 2023

(seneste ankomstdag)

 

For grupper på mere end 8 personer er det muligt at ankomme på anden dag i ugen. Bemærk venligst, at prisen kan blive højere.Overnatning:

Overnatning i komfortable værelser på 3-4* hoteller, inkl. morgenmad.

Alle værelser har ejet bad/wc.
Cykelferie langs østkysten af Sjælland

Periode

Søndage (ankomstdag):

Fra 21. maj 2023 - søn 10. sep. 2023 (seneste ankomstdag)

 

For grupper på mere end 8 personer er det muligt at ankomme på anden dag i ugen. Bemærk venligst, at prisen kan blive højere.Overnatning:

Overnatning i komfortable værelser på 3-4* hoteller, inkl. morgenmad.

Alle værelser har ejet bad/wc.Priser

Sæson 2023 

 

Overnatning:

 • Standard dobbeltværelse, per person:  5.998,- DKK
 • Standard enkeltværelse:  7.998,- DKK
 • 3 personer i 3-sengsværelse, per person: 5.998,- DKK
 • Børn (0-2 år ) i forældrenes seng:  0,- DKK

 

 

Inkluderede ydelser:

 • Overnatning i komfortable 3-4* hoteller, inkl. morgenmad
 • Bagagetransport mellem hoteller
 • Information om highlights og seværdigheder langs ruterne
 • Hotline service i tilfælde af problemer eller spørgsmål
 • Kort og GPS

 

Cykler:

 • Turcykel (27-29 gear), kun håndbremse:  715,- DKK
 • El-cykel:  2.145,- DKK
 • Børnecykel (fra 130-155 cm, maks 12 år):  570,- DKK
 • Barnesæde:  285,- DKK
 • Børnetrailer (Burley til 1 eller 2 børn): 570,- DKK
 • Tag-along cykel:  570,- DKK
 • Hjelm: 71,- DKK
 • Cykelforsikring Turcykel: 285,- DKK (over 100 € ved tyveri eller skade ved uheld)
 • Cykelforsikring El-cykel: 715,- DKK

 

Cykelleje inkluderer en cykellås, en vandtæt cykeltaske. Pr. værelse: en ekstra, et reparationssæt, en cykelpumpe og en GPS.

 

Levering / aflevering af cykel:

På dit hotel i København.


Ekstra nætter, København:

 • Standard dobbeltværelse, per person : 803,- DKK
 • Standard enkeltværelse: 1.205,- DKK
 • 3 personer i 3-sengsværelse, per person: 803,- DKK
 • Børn (0-2) i forældrenes seng:  0,- DKK

 


Royale Sjælland, København og Sverige - 7 dage / 6 nætter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Turcykel m/ 26-29 gear
El-cykel
Børnecykel
Barnesæde
Børnetrailer
Tag-along
Hjelm
Cykelforsikring