Privatlivspolitik (GDPR)

Privatlivspolitik (GDPR)Denne privatlivspolitik er skrevet af BikingPeople, Firmanr. CVR 37565997 og gælder for alle vores kunder, forretningspartnere og leverandører.


Om BikingPeople
BikingPeople er beliggende i Hvidovre, Danmark, og sælger cykelferie til kunder fra hele verden.


1. Hvilken type data indsamler vi?
Vi indsamler og bruger de data, der er givet os med det formål at levere den service, som vores kunder anmoder om, og som vi er enige med vores forretningspartnere.


Som en del af vores forretning indsamler og behandler vi personlige oplysninger til de formål, der er beskrevet i denne Privatlivspolitik. BikingPeople er datacontroller hvad angår behandling af personlige oplysninger til disse formål.

Vi videregiver personlige oplysninger til vores forretningspartnere, når det er nødvendigt for at opfylde de aftaler, som vi har indgået.

De indsamlede oplysninger kan variere afhængigt af om du er en kunde, leverandør eller forretningspartner, men generelt vil informationerne vedrøre kundeadministration og udbudsstyring.


2. Datasikkerhed er vigtig for os
For os er ansvarlig håndtering af de personlige oplysninger, vi har indsamlet som en del af vores forretningsdrift, afgørende for vores mål og omdømme som en virksomhed. Denne privatlivspolitik beskriver de typer af oplysninger, vi indsamler, hvordan dine personlige oplysninger indsamles og bruges, når du er en kunde, forretningspartner eller leverandør, og hvordan du kan få indsigt i dine personlige oplysninger.


3. Hvad er personlige oplysninger?
Personlige oplysninger er enhver information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. En identificerbar fysisk person er en person, der kan identificeres direkte eller indirekte, f.eks. ved hjælp af et identifikationsnummer eller et eller flere elementer, der er specifikke for en given persons identitet.


4. Hvilken type personlige oplysninger behandler vi om dig, og hvorfor?
De oplysninger, vi indsamler om dig, vil blive brugt til forskellige formål i forbindelse med dit kundeforhold og driften af ​​vores forretning.

De indsamlede oplysninger kan variere afhængigt af om du er en kunde, leverandør eller samarbejdspartner, men generelt vil det være information om kundeadministration, leverandørstyring og information om BikingPeople's rettigheder og pligter.


Manglende fremsendelse af personlige oplysninger fra din side kan resultere i, at BikingPeople ikke er i stand til at opfylde sine forpligtelser vedrørende dit kunde- eller leverandørforhold.


Som regel indsamler og behandler BikingPeople kun generelle personlige oplysninger. I nogle tilfælde, når du booker en rejse, kan det dog være nødvendigt for os i begrænset omfang at behandle følsomme personlige oplysninger (f.eks. oplysninger om særlige behov eller hjælp på din cykelferie) for at give dig den ønskede ferie.


De oplysninger, vi indsamler, afhænger af, hvordan du interagerer med os. For eksempel, når du booker en ferie hos os, vil vi sandsynligvis bede om mere information, end hvis du kun anmoder om yderligere oplysninger om vores ture, sender os en kontaktanmodning eller browser vores website.

Vi kan indsamle, bruge, gemme og overføre forskellige slags personlige oplysninger om dig, som sammenfattet nedenfor.


Detaljer om dig:
Dit for- og efternavn, adresse, e-mail, telefonnummer, højde og vægt eller diætkrav.


Betalingsoplysninger:
Detaljer om betalinger til og fra dig og andre detaljer om produkter og tjenester, du har købt fra os.


Detaljer om din reservation hos os:
Dine reservationsoplysninger (inklusive alle andre på reservationen), eventuelle videre rejseoplysninger, hvis relevant, detaljer om oplevelser, der er booket via os, bagagebehov, opgraderingsoplysninger, måltidspræferencer eller krav, detaljer om eventuel særlig hjælp krævet og enhver anden relevant information, så Vi kan tilbyde dig den ferie eller anden service, du har booket gennem os.

Detaljer fra dine interaktioner med os:
Oplysninger om interaktion eller samtaler med os, herunder når du sender forespørgsler, kommentarer, klager eller sender feedback til os. Dette kan også omfatte dine interesser, markedsføringspræferencer og svar på undersøgelser.

Din brug af vores systemer og tjenester:
Dette inkluderer, hvordan du bruger vores websted og / eller sociale mediesider, IP-adresser og oplysninger, du måtte sende på sociale medier.


5. Hvordan indsamler vi dine oplysninger?

Afhængigt af dine interaktioner med os, kan vi muligvis indsamle oplysninger på følgende måder:

Direkte interaktion: Du kan give os oplysninger om din identitet, kontakt og økonomiske oplysninger ved at udfylde formularer på vores websted eller ved at svare til os via e-mail eller telefon.


Dette inkluderer personlige oplysninger, du giver, når du:

  • booker eller søger efter en ferie eller anden service (såsom cykelleje og spisning med de lokale) via vores hjemmeside.
  • udfylder en del af reservationsoplysningerne på vores hjemmeside, men udfylder ikke reservationen.
  • indtaster oplysninger i vores online formularer
  • giver os oplysninger om en ulykke, sygdom eller begivenhed, der opstod eller anden feedback før, under eller efter din cykelferie.
  • kontakter os via e-mail eller de sociale medier. Vores interaktion med dig kan blive registreret og overvåget med henblik på at forbedre vores kundeservice, kvalitetssikring, sikkerhed og generelle forretningsformål.


Automatiske teknologier eller interaktioner.
Når du interagerer med vores websted, kan vi automatisk indsamle tekniske oplysninger om dit udstyr, browsing handlinger og mønstre. Vi indsamler disse personlige oplysninger ved hjælp af serverlogfiler og andre lignende teknologier.


6. Hvad bruger vi dine personlige oplysninger til?
BikingPeople behandler dine personlige oplysninger til de nedenfor anførte formål. Bemærk, at ikke alle de angivne formål, kategorier af oplysninger, modtagere af information eller typer information, der behandles, gælder for dig i alle tilfælde.

BikingPeople behandler kun dine personlige oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for kunde, leverandør eller forretningsforhold (i hvert tilfælde under hensyntagen til interesser) eller i henhold til gældende lov.


På ethvert tidspunkt kan du trække dit samtykke tilbage til behandling af dine personlige oplysninger til et af nedenstående formål bortset fra enhver behandling, der er fastlagt i gældende love og forskrifter.


Bemærk, at din tilbagetrækning af samtykke kan medføre, at BikingPeople ikke længere er i stand til at opfylde sine forpligtelser i relation til kunde, leverandør eller forretningsforhold. I nogle tilfælde kan din tilbagetrækning af samtykke føre til, at dine købte ydelser annulleres.


6.1 Kundeadministration
BikingPeople behandler dine personlige oplysninger i forbindelse med etablering og løbende administration af dit kundeforhold til BikingPeople som en del af driften af ​​vores forretning, herunder booking af ture og levering af vores andre ydelser (såsom cykeludlejning og spisning med de lokale), vedligeholdelse af vores kundelister, fakturering, inkasso, markedsføring, statistik osv.


6.2 Administration af leverandør- og forretningsforhold
BikingPeople behandler dine personlige oplysninger i forbindelse med styring af leverandør og / eller forretningsforhold, hvor du er leverandør eller forretningspartner, eller kontaktpersonen hos en leverandør eller forretningspartner, som BikingPeople samarbejder med i driften af ​​vores forretning, herunder vedligeholdelse vores CRM-registreringsdatabase med oplysninger om vores kontakter hos vores leverandører og forretningspartnere.


6.3 Spørgeskema og kundeundersøgelser
BikingPeople behandler og bruger dine personlige oplysninger, når vi opfylder vores kontrakt med dig eller i vores legitime undersøgelse af, hvordan kunder bruger vores ydelser, til at udvikle vores produkter og ydelser og til at vokse vores forretning.


6.4 Markedsføringskommunikation
BikingPeople bruger dine personlige oplysninger til at kontakte dig for at holde dig ajour med de seneste nyheder, tilbud, begivenheder, salg, og som vi betragter som kan være af interesse eller relevant for dig. Vi vil normalt kun kontakte dig, når vi har dit samtykke til det, eller på grundlag af vores legitime interesse i at yde dig kundeservice. Se afsnittet "Markedsføring" nedenfor for mere information.


6.5 Personalisering af din kundeoplevelse og forbedring af vores service
BikingPeople bruger dine personlige oplysninger til at give dig en mere personlig service. Dette kan omfatte personalisering af kommunikationen, vi sender til dig baseret på dine præferencer, kun at sende dig reklame, som vi tror, ​​du måske kan lide og / eller som vil forbedre din ferieoplevelse (på grundlag af vores legitime interesse i at præsentere dig for de rigtige og relevante produkter og ydelser).


6.6 Optimering af vores websites
Hvis du bruger vores websites, bruger vi dine personlige oplysninger for at sikre, at indholdet fra vores websites præsenteres på en effektiv måde for dig og din enhed med det formål at give dig adgang til vores websites på en måde, der er effektiv, praktisk og optimal, og for at give dig indhold, der er relevant for dig, ved hjælp af websitesanalyse og under visse omstændigheder at kombinere det med andre oplysninger, vi kender om dig (på grundlag af vores legitime interesse i at betjene og præsentere effektive og praktiske websites til vores websitebrugere).


6.7 Dataanalyse med det formål at forbedre vores websites, produkter / ydelser, markedsføring, kundeforhold og oplevelser.

Behandlingen af ​​dine personlige oplysninger er nødvendig for vores legitime interesser (for at definere kundetyper til vores produkter og ydelser, for at holde vores websites opdaterede og relevante, for at udvikle vores forretning og vores marketingstrategi).


6.8 Analyse
BikingPeople bruger dine personlige oplysninger til at udføre aggregeret og anonymiseret analye om det generelle engagement i vores website, eller hvis du vælger at deltage i kundeundersøgelser og analyse (på grundlag af vores legitime interesse i at forbedre vores produkter, ydelser og kundeservice) .


6.9 Overholdelse af gældende love og regler
BikingPeople behandler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med love og regler, som BikingPeople er underlagt i forbindelse med virksomhedens drift, eller for at opfylde forskellige rapporterings- eller oplysningsforpligtelser i overensstemmelse med gældende love og forskrifter.

BikingPeople sigter mod at sikre, at alle de personlige oplysninger, vi behandler, er nøjagtige og ajourførte. Vi beder dig derfor altid underrette os om ændringer i dine personlige forhold (f.eks. adresseændring), så vi kan sikre, at dine personlige oplysninger altid er nøjagtige og ajourførte.


7. Markedsføring
7.1 Tredjeparter og markedsføring
Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre parter til markedsføringsformål, medmindre du har accepteret, at vi gør det. Vi indhenter dit udtrykkelige samtykke, før vi deler dine personlige oplysninger med ethvert firma til markedsføringsformål.

I det markedsføringsmateriale, vi sender dig, kan vi lejlighedsvis også medtage oplysninger om udvalgte forretningspartnere, der leverer ydelser, der er tæt knyttet til vores eget produkt.


8. Retsgrundlag for behandling af dine personlige oplysninger
Som regel behandler BikingPeople dine personlige oplysninger baseret på en af ​​følgende: (1) Dit samtykke, (2) indgåelsen eller opfyldelsen af ​​din kontrakt med BikingPeople, (3) hensyntagen til de legitime interesser fra BikingPeople's side, som beskrevet ovenfor (4) opfyldelse af eventuelle juridiske forpligtelser, der pålægges BikingPeople, (5) beskyttelse af din eller enhver anden fysisk persons vigtige interesser; (6) behandlingen er nødvendig for at etablere, udøve eller forsvare et juridisk krav, og (7) behandlingen er forpligtet til at overholde BikingPeople's eller dine juridiske arbejds-, sundheds- og sociale forpligtelser i overensstemmelse med national eller EU-lovgivning. Derudover kan der være situationer, hvor vi behandler dine personlige oplysninger under hensyntagen til tredjeparts legitime interesser med hensyn til de ovenfor beskrevne formål, medmindre hensynet til dine interesser opvejer dem.


9. Deling af personlige oplysninger
BikingPeople deler kun oplysningerne i det omfang, det er nødvendigt for driften af ​​vores forretning, herunder for at kunne give dig din ferie samt øvrige produkter eller ydelser, som du har købt fra os i forbindelse med den.


9.1 Hoteller/B&B
BikingPeople overfører personlige oplysninger til de hoteller/B&B, som du vil bo på under din cykelferie. For at booke dit ophold skal vi typisk give hotel(ler)/B&B oplysninger om fornavn, mellemnavn(e), efternavn, adresse, ankomst- og afrejsedato, værelseskategori og evt. særlige anmodninger under dit ophold.


9.2 Udlejning af udstyr
Når du booker din cykelferie hos os, har du muligheden for at leje udstyr, som du muligvis har brug for på din ferie, f.eks. cykeludstyr eller lignende. Hvis du ønsker at leje sådant udstyr, videregiver vi informationen til virksomheden på din destination, som du skal leje udstyret fra. For at booke din leje af udstyr skal vi typisk give udlejningsfirmaet oplysninger om fornavn, mellemnavn(e), efternavn, type udstyr, afhentningssted, lejeperiode og information om højde og vægt.


9.3 Særlige forhold ved kvalificerede tilbud
Når du vælger BikingPeople, har du muligheden for at få et kvalificeret tilbud på en cykelferie. Et kvalificeret tilbud er en form for tilbud, hvor der foretages en foreløbig reservation af den ønskede cykelferie til dig på det tidspunkt, hvor du får tilbudet.

For at give et kvalificeret tilbud videregiver vi oplysningerne om dig og din ønskede reservation til samarbejdspartnere, som foretager den foreløbige reservation af overnatningssted osv.


Som et resultat kan dine oplysninger blive gemt af disse modtagere efter udløbet af tilbuddet - også i tilfælde af, at tilbuddet annulleres.


BikingPeople kan videregive og / eller overføre dine personlige oplysninger til andre leverandører og / eller tjenesteudbydere i forbindelse med den generelle drift af vores forretning, f.eks. i forbindelse med fjernadministration af vores it-systemer, analytiser, markedsføring, inkasso, kreditvurdering, revision, juridisk assistance osv.


For yderligere information om vores leverandører og forretningspartneres behandling og beskyttelse af dine personlige oplysninger henvises til deres privatlivspolitik og vilkår. Kontakt os, hvis du vil have disse oplysninger.

BikingPeople søger at begrænse videregivelsen af ​​personlige oplysninger i personlig identificerbart format i videst muligt omfang med det formål at begrænse de tilfælde, hvor de videregivne oplysninger kan tilskrives dig personligt.

BikingPeople deler ikke dine personlige oplysninger, medmindre dette er påkrævet for at udføre vores forretning eller imødekomme dine ønsker.


10. Dataintegritet og sikkerhed
Personlige oplysninger gemmes ikke længere, end det er nødvendigt til de formål, hvortil det er indsamlet, forudsat at vi ikke er forpligtet til at gemme informationerne for at overholde national lovgivning, herunder lovbestemte opbevaringsperioder i relation til regnskabsfremlæggelse mv.

Det er BikingPeople's politik at beskytte personlige oplysninger ved at tage de relevante tekniske forholdsregler. Når dine personlige oplysninger ikke længere er nødvendige, sikrer vi, at de slettes på en sikker måde.


11. Dine rettigheder
På ethvert tidspunkt har du ret til at udøve dine rettigheder i henhold til den databeskyttelseslovgivning, der gælder på ethvert givet tidspunkt. Du kan for eksempel anmode om indsigt i de personlige oplysninger, BikingPeople har gemt om dig, eller gøre indsigelse mod behandlingen af ​​informationerne, herunder indsigelse mod automatiserede teknologier eller interaktioner (jf. Afsnit 5 og 6) eller mod brugen af ​​din personlige information til direkte markedsføring. Derudover kan du anmode om korrektion eller sletning af forkerte oplysninger om dig, trække dit samtykke til behandlingen af ​​dine personlige oplysninger ud og udøve din ret til dataportabilitet.


Hvis du ønsker at udøve en eller flere af dine rettigheder, bedes du kontakte os via e-mail på info@bikingpeople.com. Din anmodning behandles i overensstemmelse med den på ethvert givet tidspunkt gældende databeskyttelseslovgivning.

Klager over BikingPeople's behandling af dine personlige oplysninger kan fremsættes hos:


Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
E-mail: dt@datatilsynet.dk


12. Opdateringer
BikingPeople evaluerer og opdaterer regelmæssigt denne privatlivspolitik.
Denne fortrolighedspolitik blev sidst opdateret 28.05.2020.

Tag på cykelferie på Sjælland med bagagetransport og hotel
Cykelferie langs den danske riviera i Nordsjælland med hotel og bagagetransport
Tag på cykelferie på Fyn og Ærø med hotel og bagagetransport
På cykelferie i København og omegn med overnatning og ruteforslag