Det Royale Nordsjælland - 7 dage

Oplev royale Sjælland fra en cykelsadel

Det Royale Nordsjælland og København

7 dage / 6 nætter

Fra 8.240,- DKK (sæson 2024)

Oplev garden på cykelferien fra København til Royale Nordsjælland
Cykelferie Royale Sjælland 7 dage med hotel og bagagetransport

På denne tur, med mellemlange og lange daglige etaper, cykler du til royale byer som Helsingør, Hillerød og Roskilde, gennem malerisk natur, langs kyster med skønne strande og havblik til Sverige. På turen har du også mulighed for en cykeltur i Sverige.


Turen starter og slutter i København, verdens cykelhovedstad. At opleve København på cykel, er en oplevelse, du aldrig vil glemme. 


Danmark er et sikkert sted at cykle, og du har masser af muligheder for at forlænge de daglige etaper, hvis du ønsker det.


Mærk historiens åndedrag, mens du udforsker gamle slotte og kombinerer hav og strand med kultur og historie - denne tur har virkelig det hele.

 

 

Dagsprogram:

 

Dag 1: Ankomst til København

Efter check-in på dit hotel er det tid til at udforske vores hovedstad, der byder på mange spændende seværdigheder, nordisk cuisine og dejlige grønne områder. 


Du kan besøge Christiansborg Slot, der i dag huser Danmarks parlament, Amalienborg Slot, hvor Dronning Margrethe bor, når hun er i København, og gå en tur langs Nyhavn med de mange kulørfyldte huse og stort udvalg af restauranter. 


Du kan også tage en gåtur på Strøget, Europas længste gågade, nyde udsigten over København fra toppen af Rundetårn, tage på en sejltur rundt i Københavns kanaler eller gå på opdagelse i det nye område omkring Operahuset.  Mulighederne er mange.

 

Overnatning i centrum af København.

 

Dag 2: København - Helsingør. ca. 45 km

Du starter dagens cykeltur med at cykle gennem København - en fantastisk start på din tur. Undervejs kommer du forbi Amalienborg, Langelinie og Den Lille Havfrue, inden turen går nordpå langs kysten mod Hellerup og Klampenborg. Ved Klampenborg kan du holde en pause og tage en svømmetur fra Bellevue strand. 


Herefter fortsætter cykelturen gennem Dyrehaven, de tidigere kongelige jagtmarker, hvor du cykler på fredelige stier omgivet af århundreder gamle træer og passerer nysgerrige hjorte. Her ligger også ”Bakken”, verdens ældste forlystelsespark, hvor du kan stoppe for en forfriskning, spise frokost og tage en tur i rutchebanen. 


Turen fortsætter nordpå med mange muligheder for at holde frokost- og ispause i marinaerne langs kysten. 


I Rungsted kan du holde pause og besøge Karen Blixen Museet Rungstedlund og den tilhørende fredfyldte have. Og i Humlebæk kan du besøge museet for moderne kunst “Louisiana”, berømt ikke kun for sine udstillinger, men også for sin smukke arkitektur og beliggenhed.

 

Overnatning i Helsingørområdet.

 

Dag 3: Helsingør - Gilleleje. Ca. 30 km

Dagens rute nord ud af Helsingør er helt unik med smuk udsigt til den svenske kyst kun 4 km væk. På havet sejler skibe og lystbåde forbi, mens du cykler langs kysten mod Hornbæk.


I Hornbæk finder du en af Danmarks bedste strande samt gode restauranter og caféer. Efter en god frokost fortsætter du langs kysten på smalle stier forbi skovområde og et par fyr. I et af dem kan du gå op i toppen og nyde udsigten over land og hav.


Du ankommer til Gilleleje - en livlig by med marina og fiskerihavn. Gilleleje er Sjællands nordligst beliggende by og et meget populært feriested. Her finder du en dejlig strand og en dejlig havn med gode restaurante. Du overnatter på et dejligt Badehotel i udkanten af byen. Det er et meget smukt og klassisk dansk strandhotel med udsigt over havet, og maden er af høj standard. Om aftenen kan du nyde den fantastiske solnedgang fra hotellet.


Overnatning i Gilleleje

 

Dag 4: Gilleleje - Hillerød. Ca. 30 km.

Efter morgenmaden forlader du dit dejlige badehotel, hvilket kan være svært på grund af den gode beiiggendhed med udsigt over havet, men dit næste mål på turen venter på dig. Du cykler videre langs nordkysten mod Tisvildeleje, som absolut er et besøg værd. Tisvildeleje er en afslappet og hyggelig lille badeby tæt på nationalparken ”Tisvildehegn”. Dette er et godt sted at spise din frokost, inden du fortsætter dagens etape væk fra kysten og ind i landet.


Du cykler ad en stille bilfri cykelrute til Helsinge og fortsætter langs en af de største skove i Danmark, Grib Skov, og videre mod Hillerød. I Hillerød cykler du gennem Fredensborg Slotspark til slottet, inden du når byens torv, der ligger smukt ned til slotssøen. Her kan du hoppe på den lille færge, der sejer "Den smukkeste nautiske mil i verden" rundt på slotssøen.


Omkring torvet er der flere restauranter og caféer, hvorfra du kan nyde sommeraftenen med udsigt over søen og slottet.


Overnatning i Hillerødområdet

 

Dag 5: Hillerød - Roskilde.  Ca. 40 km

I dag cykler du til Roskilde, som vil være udgangspunktet for anden etape af Tour de France 2021.


Fra det landlige område i Hillerød går turen mod Roskilde Bugt og videre gennem Slangerup og Jyllinge. På din vej finder du masser af charmerende steder, der inviterer til en pause.


Roskilde er endnu et højdepunkt på turen. Domkirken i Roskilde er på UNESCOs verdensarvsliste. Her er 38 danske konger og dronninger stedt til hvile. Glem ikke at stoppe op i havnen, hvor du kan  besøge marinaen, Vikingeskibsmuseet, bådværftet og se de mange vikingeskibe.


Overnatning i Roskilde.

 

Dag 6: Roskilde – København. Ca. 52 km

I dag vender du tilbage til kysten, mens du nærmer dig København fra sydvest.


Du cykler gennem idylliske landsbyer mod strandene syd for hovedstaden. En sti fører dig langs kysten, væk fra trafikken og helt til centrum af København.

Undervejs passerer du hyggelige marinaer og dejlige sandstrande, Arken Museum for Moderne Kunst, øen Amager med fristaden Christiania, Christianshavn og flere interessante arkitektoniske seværdigheder langs kanalen mellem Sjælland og Amager.


Overnatning i centrum af København.

 

Dag 7: Check-ud

Check-ud eller benyt lejligheden til at forlænge dit ophold med nogle ekstra nætter i København. 


Periode

Lørdage (ankomstdag):

Fra lør. 6 maj 2024 - lør 30. sep. 2024

(seneste ankomstdag)Overnatning:

Overnatning i komfortable værelser på 3-4* hoteller, inkl. morgenmad.

Alle værelser har ejet bad/wc.
Cykelferie langs østkysten af Sjælland

Periode

Mandage (ankomstdag):

Fra man 6. maj 2024 - man 30. sep. 2024 (seneste ankomstdag)Overnatning:

Overnatning i komfortable værelser på 3-4* hoteller, inkl. morgenmad.

Alle værelser har ejet bad/wc.Priser

Sæson 2024 

 

Overnatning:

 • Standard dobbeltværelse, per person:  8.240,- DKK
 • Standard enkeltværelse:  12.790,- DKK

 

 

Inkluderede ydelser:

 • Overnatning i komfortable 3-4* hoteller, inkl. morgenmad
 • Bagagetransport mellem hoteller
 • Information om highlights og seværdigheder langs ruterne
 • Kortmateriale
 • GPX-filer til download på eget device/mobiltlf.
 • Hotline service i tilfælde af problemer eller spørgsmål

 

Cykler:

 • Turcykel (27-29 gear), kun håndbremse:  1675,- DKK
 • El-cykel:  2985,- DKK
 • Gravel bike: 2310,- DKK
 • Børnecykel (fra 130-155 cm, maks 12 år):  1155,- DKK
 • Børnetrailer (Burley til 1 eller 2 børn): Pris på forespørgsel
 • Tag-along cykel/cykelsaddel på træk: 1155,- DKK
 • Hjelm: 0 DKK

 

Cykelleje inkluderer

Cykelhjelm, en cykellås og en vandtæt cykeltaske.

Pr. gruppe: en telefonholder til cykelstyr og et reparationssæt.

Levering af cykel til dit hotel i København.

 

Levering / aflevering af cykel:

På dit hotel i København.


Ekstra nætter, København:

 • Standard dobbeltværelse, per person: Pris på forespørgsel
 • Standard enkeltværelse: Pris på forespørgsel

 


Det Royale Nordsjælland, inkl. København - 7 dage / 6 nætter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Turcykel m/ 26-29 gear
El-cykel
Gravel bike
Børnecykel
Børnetrailer
Tag-along
Hjelm