I Kongernes Fodspor - 7 dage

Oplev Nationalpark Kongernes Nordsjælland fra en cykelsadel

I Kongernes Fodspor -

7 dage / 6 nætter

Fra 8.398,- DKK

Cykelferie i Danmark I Kongernes Fodspor med hotel og bagagetransport
Cykelferie i Danmark I Kongernes Fodspor 7 dage

Denne tur er for dig, der er på kig efter en aktiv ferie med overnatning i superior værelser på de skønneste hoteller tæt på stranden. Om aftenen kan du slappe af i wellnessområdet sammen med et glas champagne eller vin.


På turen cykler du bl.a. gennem Nationalpark Kongernes Nordsjælland med sin smukke og unikke natur.


Du har tid til at besøge de vigtigste museer i Danmark og føle historiens åndedræt, når du udforsker gamle slotte som Kronborg Slot, Fredensborg Slot og Frederiksborg Slot - det er som at følge i de gamle danske kongers fodspor. 


Nord for København finder du også malerisk natur og et af de mest eksklusive boligområder i Danmark. Du cykler langs vidunderlige kyster med sandstrande og charmerende lystbådehavne.

Du får også tid til tilbringe tid i København - verdens cykelhovedstad.


Føl friheden, når du oplever byen på din cykel. Besøg Amalienborg, Dronningens residens og nyd aftenen i Tivoli midt i byen.

 

 

Dagsprogram:

 

Dag 1: Ankomst til København.

Efter ankomst og check-in har du tid til at gå på opdagelse i København. Gå en tur i det hyggelige Latinerkvarter, nyd udsigten over København fra toppen af Rundetårn, eller udforsk de små gader på Christianshavn.


Overnatning i centrum af København.


Dag 2: København - Hørsholm. Ca. 30 km.

Du starter dagens cykeltur med at cykle gennem København - en fantastisk start på din tur. Undervejs kommer du forbi Amalienborg, Langelinie og Den Lille Havfrue, inden turen går videre nordpå til Hellerup og langs kysten til Klampenborg. Ved Klampenborg kan du holde en pause og tage en svømmetur fra Bellevue strand. 


Herefter fortsætter turen gennem Dyrehaven, de tidigere kongelige jagtmarker, hvor du cykler på fredelige stier omgivet af århundreder gamle træer og passerer nysgerrige hjorte. Her ligger også ”Bakken”, verdens ældste forlystelsespark, hvor du kan stoppe for en forfriskning, spise frokost og tage en tur i rutchebanen, inden du fortsætter til dit hotel i Hørsholm, der ligger smukt nær kysten med udsigt til Sverige på den anden side af Øresund. 


Overnatning i Hørsholm.

 

Dag 3: Hørsholm - Helsingør. Ca. 20 km

I dag cykler du hele dagen langs østkysten af Nordsjælland. Undervejs kan du i Rungsted holde pause og  og besøge Karen Blixen Museet Rungstedlund og den tilhørende fredfyldte have. Og i Humlebæk kommer du forbi museet for moderne kunst “Louisiana”, berømt ikke kun for sine udstillinger, men også for sin smukke arkitektur og beliggenhed.


På din tur er der mange muligheder for at stoppe og spise is i en af de mange marinaer langs kysten, inden dagens etape slutter i Helsingør. Efter en nem dag på cyklen har du mulighed for at gå på opdagelse i Helsingør, en livlig og hyggelig by med mange små specialbutikker. Du kan også tilbringe eftermiddagen med et besøg på det imponerende Kronborg Slot, kendt fra Shakespeares "Hamlet", og som ligger majestætisk på kanten af Øresund.


Overnatning i Helsingør.

 

Dag 4: Helsingør - Gilleleje. Ca. 30 km

Dagens rute nord ud af Helsingør er helt unik med smuk udsigt til den svenske kyst kun 4 km væk. På havet sejler skibe og lystbåde forbi, mens du cykler langs kysten mod Hornbæk.


I Hornbæk finder du en af Danmarks bedste strande samt gode restauranter og caféer. Efter en god frokost fortsætter du langs kysten på smalle stier forbi skovområde og et par fyr. I et af dem kan du gå op i toppen og nyde udsigten over land og hav.


Du ankommer til Gilleleje - en livlig by med marina og fiskerihavn. Gilleleje er Sjællands nordligst beliggende by og et meget populært feriested. Her finder du en dejlig strand og en dejlig havn med gode restaurante. Du overnatter på et dejligt Badehotel i udkanten af byen. Det er et meget smukt og klassisk dansk strandhotel med udsigt over havet, og maden er af høj standard. Om aftenen kan du nyde den fantastiske solnedgang fra hotellet.


Overnatning i Gilleleje

 

Dag 5: Gilleleje - Hillerød. Ca. 30 km

Efter morgenmaden forlader du dit dejlige badehotel, hvilket kan være svært på grund af den gode beiiggendhed med udsigt over havet, men dit næste mål på turen venter på dig. Du cykler videre langs nordkysten mod Tisvildeleje, som absolut er et besøg værd. Tisvildeleje er en afslappet og hyggelig lille badeby tæt på nationalparken ”Tisvildehegn”. Dette er et godt sted at spise din frokost, inden du fortsætter dagens etape væk fra kysten og ind i landet.


Du cykler ad en stille bilfri cykelrute til Helsinge og fortsætter langs en af de største skove i Danmark, Grib Skov, og videre mod Hillerød. I Hillerød cykler du gennem Fredensborg Slotspark til slottet, inden du når byens torv, der ligger smukt ned til slotssøen. Her kan du hoppe på den lille færge, der sejer "Den smukkeste nautiske mil i verden" rundt på slotssøen.


Omkring torvet er der flere restauranter og caféer, hvorfra du kan nyde sommeraftenen med udsigt over søen og slottet.


Overnatning i Hillerødområdet.

 

Dag 6: Hillerød - København. Ca. 51 km

På vej mod syd mod København cykler du gennem idylliske landskaber, dejlige skove og vådområder med et rigt fugleliv.


Du vil blive imponeret af den rige natur i et tætbefolket område tæt på hovedstaden og blive overrasket over, hvor let det er at cykle fra det grønne Nordsjælland til København.


Mens de første 18 km mod Farum er på snoede stier og mindre veje, er de sidste 20 km på den nye ”supercykelsti”, der bringer alle pendlercyklisterne til København.


Når du kommer til Nørrebro, som er et af de mest farverige kvarterer i København, må du sænke farten og være opmærksom på de mange cyklister, der har kursen mod Københavns centrum.


Overnatning i centrum af København.

 

Dag 7: Check-ud

Check-ud eller benyt lejligheden til at blive nogle ekstra dage i København.


Du kan også vælge at fortsætte på en af vores andre cykelferieture.


Periode

Søndage (ankomstdag):

Fra søn 21. maj 2023 - søn 10. sep. 2023

(seneste afrejsedag)

 

For grupper på mere end 8 personer er det muligt at ankomme på anden dag i ugen. Bemærk venligst, at prisen kan blive højere.Overnatning:

Overnatning i komfortable værelser på 3-4* hoteller, inkl. morgenmad.

Alle værelser har ejet bad/wc.Cykelferie langs den danske riviera i Nordsjælland med overnatning på strandhoteller
Cykelferie til Nordsjælland med BikingPeople

Periode

Søndage (ankomstdag):

Fra søn 21. maj 2023 - søn 10. sep. 2023 (seneste afrejsedag)

 

For grupper på mere end 8 personer er det muligt at ankomme på anden dag i ugen. Bemærk venligst, at prisen kan blive højere.Overnatning:

Overnatning i komfortable værelser på 3-4* hoteller, inkl. morgenmad.

Alle værelser har ejet bad/wc.Priser

Sæson 2023 

 

Overnatning:

 • Superior dobbeltværelse, per person: 8.398,- DKK
 • Superior enkeltværelse, per person:  13.198,- DKK
 • 3 personer i Superior tresengsværelse, per person: 8.398,- DKK
 • Børn (0-2 år) i forældrenes seng: 0,- DKK

 

 

Inkluderede ydelser:

 • Overnatning på komfortable 3-4* hoteller inkl. morgenmad
 • Bagagetransport mellem hoteller
 • Kort og GPS
 • Information om highlights og seværdigheder langs ruterne
 • 24 timers hotline service i tilfælde af problemer eller spørgsmål

 

Cykler:

 • Turcykel (27-29 gear), kun håndbremse:  715,- DKK
 • El-cykel:  2.145,- DKK
 • Børnecykel (130-155 cm, maks 12 år): 570,- DKK
 • Barnesæde:  285,- DKK
 • Børnetrailer (Burley til 1 eller 2 børn): 570,- DKK
 • Tag-along cykel:  570,- DKK
 • Hjelm: 71,- DKK
 • Cykelforsikring Turcykel: 285,- DKK (over 100 € ved tyveri eller skade på cykel ved uheld)
 • Cykelforsikring El-cykel: 715,- DKK

 

Cykelleje inkluderer en cykellås, en vandtæt cykeltaske. Pr. værelse: en ekstra, et reparationssæt, en cykelpumpe og en GPS.

 

Levering / aflevering af cykel:

På dit hotel i København.


Ekstra nætter, København:

 • Superior dobbeltværelse, per person:  1.435,- DKK   
 • Superior enkeltværelse:  1.895,- DKK 
 • 3 personer i Superior tresengsværelse, per person:  1.435,- DKK
 • Børn (0-2 år) i forældrenes seng: 0,- DKK

 


I Kongernes Fodspor - 7 dage / 6 nætter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Turcykel m/ 26-29 gear
El-cykel
Børnecykel
Barnesæde
Børnetrailer
Tag-along
Hjelm
Cykelforsikring