Rejsebetingelser


RejsebetingelserBikingPeople organiserer og sælger cykelferie i Danmark.


Reservation og depositum

Din reservation er afhængig af tilgængelighed og bekræftes ikke, før vi har sendt dig en formel bekræftelse. Vi anbefaler, at du ikke binder dig til rejseplaner, der ikke kan ændres, før du har modtaget din booking bekræftelse.


Der opkræves et depositum på 20% af turens pris i forbindelse med, at vi sender et tilbud, dog minimum 1500 DKK. Det resterende udestående beløb betales efter modtagelse af vores bookingbekræftelse og senest 5 uger før starten på din cykelferie.


Betaling

Vi accepterer bankoverførsel og betaling med betalingskort som anført på vores website. Kontooplysninger/link til ekstern betalingsløsning sendes til dig i en mail.


Eventuelle gebyrer, der måtte opstå i forbindelse med betalingen, ligger hos kunden.


Afbestilling foretaget af dig

Afbestillinger skal ske til BikingPeople skriftligt via e-mail. Bemærk, at afbestillingsgebyret normalt øges jo tættere vi kommer på turens startdato.

  • Modtaget mere end 30 dage før din feries startdato - betales et aflysningsgebyr på 1.500,- DKK pr. person.
  • Mellem 29 og 16 dage før din feries startdato - tab på 80% af den samlede turpris.
  • Mindre end 15 dage før din feries startdato - tab på 100% af den samlede turpris.
  • Der refunderes ikke, når ferien er startet.


Afbestilling foretaget af turoperatøren

Hvis rejsearrangøren af ​​en eller anden grund aflyser din tur, er du berettiget til tilbagebetaling af det beløb, der er betalt for turen.


Ændringer foretaget af dig

I tilfælde af at du beder om nogen form for ændring af den allerede bekræftede turpakke, er du forpligtet til at betale et ændringsgebyr på 225,- DKK pr. person. En reduktion i antallet af deltagere eller en ændring i datoerne vil blive betragtet som en aflysning og vil derfor være underlagt afbestillingsgebyret.


Ansvarsbegrænsning

BikingPeople's ansvar er strengt begrænset. Ved at indsende en reservationsanmodning til BikingPeople, accepterer du, at du ikke holder BikingPeople ansvarlig for ulykker, personskader, omkostninger, materielle skader, tyveri eller personligt tab.


Du påtager dig alle risici forbundet med din cykelferie, som fx fald, vejrforhold, trafikken og vejens forhold, alle sådanne risici er kendt og accepteret af dig.


Udstyr

Til din cykelferie tilbyder vi ydelser såsom en cykel af god kvalitet og relateret udstyr til din rådighed mod betaling af en leje. Vi forventer, at du passer på, at udstyret ikke bliver beskadiget eller stjålet. Ethvert tab, skade eller tyveri af udstyr skal betales i slutningen af ​​turen på baggrund af leverandørens vurdering.


Når du lejer en cykel, vil cyklen blive vedligeholdt og kontrolleret inden du modtager den. Vi beder dig om at tjekke, om din cykel er fuld funktionsdygtig før den tages i brug, og at tjekke den før du starter hver dags etappe. Eventuelle mangler skal straks rapporteres til BikingPeople/arrangøren af ​​turen.


Hvis du medbringer din egen cykel, er vi ikke ansvarlige for mekaniske problemer - så sørg for, at din cykel er fuldt funktionsdygtig.


Turmateriale, road book og kort, der udleveres til dig ved din ankomst til dit overnatningssted, er kun til eget brug og må ikke kopieres, scannes eller offentliggøres til tredjepart.

 

Bagage

Hver deltager kan medbringe et styk bagage på i alt 20 kilo med mindre andet er angivet. Det samlede antal bagage skal være det samme under hele turen.

 

Indkvartering

Vi forbeholder os ret til at tilbyde alternativ indkvartering, som vil være af en lignende standard.
Tag på cykelferie i Danmark med hotel og bagagetransport
Cykelferie i Danmark med hotel og bagagetransport
Cykelferie Fyn og Ærø med tid til nydelse
Cykelferie København og omegn med overnatning og turforslag